Word onze buur!

Onze eigen studio groeit en krijgt stilaan vorm. Nu gaan we op zoek naar twee partners die ons in dit avontuur willen volgen en op zoek zijn naar kantoorruimte. Ben jij een klein bedrijfje, een creatieve organisatie, of een solo ondernemer, dan is dit je kans!

Jij krijgt een vers gerenoveerd kantoor, een vlot bereikbare locatie in Brussel, een prachtige keuken met goeie koffie en fantastische buren. Als partner krijg je bovendien ook een gunstig tarief voor de repetitiestudio of vergaderruimte.

Op dit moment bieden we een klein ongemeubeld kantoor (€650/maand) en een groter ongemeubeld kantoor (€1250/maand).

Om meer te weten en de mogelijkheden te bespreken, stuur een mail naar studio@peepingtom.be

Op zoek naar repetitieruimte in Brussel?

Ben je nog op zoek naar ruimte om te werken aan je nieuwe creatie? Dan hoef je niet verder te zoeken! Met de opening van onze nieuwe studio openden we ook onze eigen repetitieruimte – en ze is beschikbaar om te huren vanaf 1 maart.

Concreet heb je een repetitieruimte van 282m2 met heel wat daglicht foor een comfortabele werkomgeving (maar mogelijkheid om de ruimte te verduisteren) en een speciaal gebouwde zwevende dansvloer met marley. Bekijk hier alle technische details.

Om de ruimte te reserveren of om meer informatie en prijzen aan te vragen, stuur een mail naar studio@peepingtom.be.

Peeping Tom zkt vrijwilliger

Ben jij een administratief wonder? Hou jij van structureren, ordenen en is een mooi geordend archief voor jou puur plezier? En heb je een hart voor cultuur en dans? Word dan vrijwilliger bij Peeping Tom! Met de opening van onze eigen studio in Brussel kunnen we extra handen gebruiken om ons te ondersteunen. Leeftijd maakt niet uit! Bij voorkeur ben je wel leergierig, enthousiast, sociaal en heb je een basiskennis Engels en Frans.

Functieomschrijving
Als vrijwilliger kom je een dag per week meedraaien in de nieuwe studio van Peeping Tom in Brussel. Je ondersteunt ons in administratief werk, dat gaat van contracten maken, over papieren inscannen tot documenten archiveren. Je komt terecht in een boeiende en internationale werkomgeving en een fijn team.

Aanbod
Je wordt deel van de familie! Je krijgt een eigen stoel in ons nieuwe kantoor, koffie en het bijbehorende geklets, een vrijwilligersvergoeding voor je geleverde werk, een unieke kijk achter de schermen en af en toe tickets voor onze voorstellingen.

Geïnteresseerd?
Stuur een korte motivatie over waarom jij de perfecte vrijwilliger bent en je CV voor eind februari naar info@peepingtom.be.

Moeder op tournee in Japan

In maart 2020 presenteert Peeping Tom Moeder in Japan, in samenwerking met het Setagaya Public Theatre. De tournee volgt op eerdere tournees met Le Sous-Sol, 32 Rue Vandenbranden, A Louer en Vader.

We tonen Moeder in Kochi (14/3/2020) en Tokyo (19-21/3/2020). Naast de voorstellingen organiseren we ook een reeks workshops voor dansers.

Meer info over Moeder
Ontdek de voorstelling in de trailer

De pers over Kind

"Dit landschap van de ongetemde verbeelding gaat dan misschien over de kindertijd, maar Kind is geen kindervoorstelling. Achteraf zal je kinderen niet alleen met zorg, maar ook met voorzichtigheid willen behandelen." **** (4 sterren)
The Guardian 23.01.2020 (in het Engels)

"Je herkent in dit stuk de surrealistische signatuur van het ensemble, maar door de psychologische finesse stijgt het boven de vorige delen uit."
Pzazz 17.10.2019

"[…] Bezorgde toeristen, een dreigende jachtopziener, een babyspar die aandacht vraagt, gemaskerde wezens: je waant je bij Lynch, Buñuel of Burton."
La Libre Belgique 16.10.2019 (in het Frans)

"Kind is een voorlopig hoogtepunt van Julidans. […] Wat Chartier en Carrizo hier met diabolisch plezier onderstrepen, is dat er naast speelse fantasie in de kinderziel ook agressie, jaloezie en wreedheid huizen." **** (4 sterren)
NRC 07.07.2019

"De ware Picasso van ballet zijn Franck Chartier en Gabriela Carrizo."
Cultureel Persbureau 04.07.2019

"[...] Een baanbrekende esthetiek en danskwaliteit die je de adem beneemt. De wereldwijd geprezen en onderscheiden groep biedt een zeer intelligent kunstwerk dat veel verder gaat dan de grenzen van het genre."
Volksfreund 28.04.2019 (in het Duits)

"[Kind is] onverwacht, grappig en verontrustend, soms tot het punt van ongemak. En dat is geslaagd."
Luxemburger Wort 25.04.2019 (in het Frans)

Lees meer over Kind

Speeldata

Kind

01-02 Apr 2020 STUK Leuven (BE)
14-15 Apr 2020 Malraux. scène nationale Chambéry Savoie Chambéry (FR)
23-26 Apr 2020 Teatros del Canal Madrid (ES)
29-30 Apr 2020 Scène Nationale d'Albi Albi (FR)
07-08 Mei 2020 Festival 10 Sentidos Valencia (ES)
12 Mei 2020 Le Manège Maubeuge (FR)
28 Mei 2020 Stadsschouwburg Utrecht Utrecht (NL)

meer speeldata van Kind


Moeder

14 Mrt 2020 The Museum of Art Kochi (JP)
19-21 Mrt 2020 Setagaya Public Theatre Tokyo (JP)
15-16 Mei 2020 Pavillon Noir Aix-en-Provence (FR)

workshops

10-22 Feb 2020 Chantiers Nomades Orléans (FR)
17-21 Feb 2020 Peeping Tom Studio Brussels (BE)
01-03 Mei 2020 Scène Nationale d'Albi Albi (FR)

meer info over workshops